Narancsleves

2014. december 26. 21:19 - gasztropocak

05.jpg

  •  1L 100% -os narancslé
  • 1 ek citromlé
  • 1 kk fahéj
  • 5-6 ek cukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1 ek liszt
  • 2 dl tejszín
  • 1 tojás sárgája

 

Az első 5 hozzávalót felforralom majd lehúzom a tűzről.

A lisztet, a tejszínt és a tojás sárgáját összekeverem.

Majd a korábban felforralt léhez adom.

Végül összeforralom és hagyom kihűlni.

Hidegen tálaljuk!

Jó étvágyat!

Szólj hozzá!
Címkék: Leves

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztropocak.blog.hu/api/trackback/id/tr487013073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása