A múltkori húsiból maradt egy kicsi, ami azért különleges, mert majd 2 hetet állt a mustáros pácban.
Serpenyőben, saját olajában, fedő alatt hamar kisütöttem. Olyan puha volt a hús, hogy kb annyi idő alatt kisült mint egy sertésszelet.
Közben héjában megfőztem a krumplit, majd 4 felé vágtam. Sütőpapíros tepsiben légkeveréses sütőben 15 perc alatt készre pirítottam. Szórtam rá egy kis krumplifűszert.
Már csak a mártás elkészítése van hátra.
Egy fej vöröshagymát apróra vágtam és 5-6 gerezd fokhagymával megpirítottam. Utána beletettem a nagy darabokra vágott csiperkegombát és az apróra vágott kaliforniai paprikát. Só, bors, majoranna, bazsalikom.
Ha megpuhult, hozzá öntök 2 dl tejszínt és egy kicsit összefőzöm. Ha kell ízlés szerint fűszerezzük meg.
Jó étvágyat!